Voortzetten bedrijfsprocessen tijdens corona-crisis? Digitaliseer uw archief!

Het Corona-virus houdt de wereld in zijn greep. Ondanks dat de overheid helpt zult u als organisatie ook moeten anticiperen op de ontwikkelingen en zorgen dat uw bedrijf haar werkzaamheden kan blijven uitvoeren. Nu de maatregelen dusdanig zijn aangescherpt zal het ‘normale’ werken op kantoor voor veel bedrijven en hun medewerkers in ieder geval nog een aantal maanden duren. Met thuiswerkende en thuiszittende medewerkers is het een uitdaging om alle bedrijfsvoering te continueren. Is uw bedrijf al ingericht op digitaal en slimmer werken? 

Spelen de volgende vragen momenteel ook bij u op: hoe blijven we waarde leveren aan onze klanten? Hoe houden we ons marktaandeel vast en welke processen zijn hiervoor onmisbaar? Veel werkzaamheden zullen in deze tijd anders ingericht moeten worden en hierdoor meer tijd en aandacht vergen.

In veel gemeenteraden en Provinciale Staten leven door de coronacrisis de zorgen over de continuïteit van vergadering en besluitvorming waarin er in digitaliseren een belangrijke oplossing ligt. Momenteel wordt er vanuit de Vereniging van Griffiers dan ook een oproep gedaan naar de minister van Binnenlandse Zaken om te onderzoeken hoe digitaliseren in deze cruciale tijden te hulp kan schieten (VNG-commissie Raadsleden & Griffiers, 2020).

Multiscan kan u hierbij helpen. Met jarenlange ervaring en gebruik van de nieuwste technieken is Multiscan uw specialist op het gebied van digitaliseren. Wij voorzien in het digitaliseren van uw archief en documentstromen die werken op afstand ook effectief en efficiënt laat verlopen. Niet alleen in deze onzekere periode maar ook voor in de toekomst. Bij Multiscan regelen wij de digitale transformatie van uw fysiek archief in een handomdraai. Zo zorgen wij ervoor dat u ook tijdens toekomstige calamiteiten en crisissituaties uw bedrijfsvoering digitaal kan voortzetten.

Benieuwd wat Multiscan voor u kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onze website of neem contact op met een van onze specialisten via: info@multiscan.nl of telefonisch via: 0527 – 690216