DATA ENTRY DIENSTEN VAN MULTISCAN

Dankzij de snelle Data Entry werkzaamheden van Multiscan hebben we ons project een half jaar eerder kunnen afronden.”

U heeft uw archief laten digitaliseren, maar de database die dit oplevert is nog steeds onoverzichtelijk. Door uw databases te verrijken met meta data kunt u efficiënter gebruik maken van uw gegevens. Het invoeren van meta data is echter tijdrovend werk. Bespaar tijd en geld door gebruik te maken van de data entry diensten van Multiscan.

De ervaren data entry specialisten van Multiscan maken uw database op een snelle en nauwkeurige wijze efficiënter in gebruik, zodat u meer rendement haalt uit uw gegevens. Voor het invoeren van meta data maken wij gebruik van de nieuwste technieken. De data kan eenvoudig worden gekoppeld aan uw systeem, zodat u er gelijk van kunt profiteren.

Onze dienstverlening kenmerkt zich door:

  • Jarenlange ervaring met data entry
  • Data is te koppelen aan elke database
  • Veilige opslag van gegevens
  • Snelle verwerkingstijd
  • Data zorgvuldig verrijkt

WAT IS DATA ENTRY?

Wij zorgen er met Data entry voor dat de documenten in uw database verrijkt worden met zogenaamde meta data. Door uw documenten te voorzien van specifieke data ordenen wij de gegevens in uw database, zodat deze gemakkelijker te doorzoeken zijn. De structuur en opbouw van de stukken in uw digitale archief worden opgeschoond en verduidelijkt, wat u veel tijd en geld kan schelen.

KOPPELEN MET DATA ENTRY

De meta data die door ons data entry proces wordt gecreëerd kan eenvoudig gekoppeld worden aan uw document management systeem. Multiscan biedt de mogelijkheid om imports te regelen in o.a. Raet en ADP. Voor overige systemen zoals Corsa, wordt er een exportbestand aangeleverd in een vooraf afgesproken formaat dat door uw document management systeem ingelezen wordt. Zo kunt u moeiteloos beschikken over de data.

META DATA

Meta data bevat de karakteristieken van bepaalde gegevens. Hierbij kunt u denken aan de geboortedatum, woonplaats of geslacht van een persoon. Door deze karakteristieken te koppelen aan uw data krijgt u meer inzicht in uw gegevens. Het is ook mogelijk om de digitale documenten in te delen in bepaalde rubrieken. Data entry kan zowel automatisch als handmatig gebeuren.

OCR

Optical Character Recognition (OCR) is het automatisch herkennen van gedrukte tekst. Met behulp van een scanner wordt er een afbeelding van het papier gebruikt en naar de computer gestuurd. De computer herkent vervolgens de tekens als tekst en slaat het op in een bewerkbaar bestandsformaat. Door OCR nemen teksten weinig bestandsruimte in en kunnen deze verder beperkt worden.

ICR

Intelligent Character Recognition (ICR) is een variant van OCR dat zich specialiseert in het herkennen en herproduceren van geschreven teksten. De ICR software herkent automatisch patronen in het handschrift en past daar de verwerking op aan. Het systeem voorkomt dat handgeschreven teksten handmatig overgetypt moeten worden, een zeer tijdrovend karwei.

OMR

Optical Mark Recognition (OMR) is een ideaal systeem als veel van uw data bestaat uit enquêtes of multiple choice formulieren. Het OMR systeem herkent aangevinkte vakjes en ingekleurde bullets en verwerkt deze in een makkelijk af te lezen overzicht. Op deze manier kan u geautomatiseerd de uitslag van enquête verwerken.

WARPEN

De data entry dienst van Multiscan houdt niet op bij handgeschreven of gedrukte teksten. Ook afbeeldingen zoals tekeningen kunnen eenvoudig aan uw grafisch informatie systeem (GIS) gekoppeld worden. Warpen is het positioneren, verschalen en roteren van een raster image op een (land)kaart gebaseerd op vector informatie zoals bijvoorbeeld een Autocad tekening. De raster image wordt als extra laag boven op de ondergrond geplaatst en bevat meestal extra relevante tekening informatie.

DATA ENTRY UITBESTEDEN

Data entry is een arbeidsintensief proces. Door uw deze werkzaamheden uit te besteden bij Multiscan profiteert u van de
expertise van onze medewerkers. Wij zorgen voor een kostenverlaging voor uw onderneming door het proces efficiënter te laten
verlopen. U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen via onderstaande button.

MEER WETEN OVER DATA ENTRY BIJ MULTISCAN?

In onze bedrijfsvideo stellen wij ons graag aan u voor.