ARCHIEFOPSLAG DOOR MULTISCAN

Multiscan regelt uw archiefopslag: veilige, externe opslag en eenvoudig informatie opvragen.

Kies voor externe archiefopslag van Multiscan en geniet van de vele voordelen. We bieden u een brandveilige opslagruimte en zorgen ervoor dat u altijd snel toegang tot uw documenten heeft. Bovendien zorgt een externe archiefopslag voor geld- en ruimtebesparing.

Het archief van Multiscan is een modern complex dat voldoet aan alle wettelijke eisen op het gebied van veiligheid. U kunt bij ons terecht voor de opslag van zowel kleine als grote archieven; we bieden u altijd maatwerk aan. In alle gevallen zijn uw documenten eenvoudig bereikbaar en inzichtelijk.

De voordelen van archiefopslag van Multiscan

  • Brandveilige archiefopslag die voldoet aan alle wettelijke eisen
  • Uw documenten zijn altijd eenvoudig op te vragen
  • Geconditioneerd archief: geschikt voor historische documenten
  • Streng toezicht op toegang tot uw archief
  • Scherpe prijzen voor alle soorten archiefopslag

Wilt u meer informatie of direct een offerte aanvragen voor de opslag van uw documenten in ons archief? Klik op de button en vul het formulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Archiefopslag

Veiligheid staat voorop

Archiefopslag bij Multiscan betekent dat uw gegevens op een veilige manier worden opgeslagen en beheerd. In ons sleutelplan staat vastgelegd welke medewerkers toegang hebben tot de dossiers in ons archief. In het hele pand zijn er geen openslaande ramen aanwezig, zodat inbrekers geen kans krijgen. De bezoekers worden ontvangen in een afgesloten receptie. Pas na inschrijving mogen ze onder begeleiding van een Multiscan medewerker het archief in. Tot slot is er uitgebreide brandbeveiliging aanwezig in de vorm van blusmiddelen, directe melding naar de brandweer en brandwerende bouwmaterialen.

Gegevens uit uw archief opvragen

Ondanks dat uw archief buiten uw pand is opgeslagen, zijn uw dossiers eenvoudig bij ons op te vragen. Zo hoeft u niet verstoken te blijven van informatie die u nodig heeft tijdens uw werkzaamheden. U vraagt uw gegevens snel, eenvoudig en veilig op via ons online ticketsysteem. Vervolgens kiest u zelf of u uw dossier per post of digitaal ontvangt. In beide gevallen wordt uw aanvraag binnen 8 uur verwerkt en per koerier/post of digitaal naar u verzonden. Bij een spoedaanvraag ontvangt u het dossier binnen 4 uur digitaal retour.

Overzichtelijke archiefopslag

De snelle verwerking van uw aanvraag wordt mogelijk gemaakt door de overzichtelijke opslag van uw dossiers. Nadat we met onze eigen transportdienst uw gegevens naar ons archief hebben verplaatst, worden uw dossiers in genummerde dozen geplaatst. Tegelijkertijd wordt er in ons computersysteem geregistreerd welke gegevens in welke doos zitten. Daarna wordt uw archief in stellingen opgeslagen, waarbij we bijhouden welke doos in welke stelling staat. Door de uitvoerige registratie kunnen we snel bij uw gegevens en voldoen we binnen de gestelde tijd aan uw aanvraag.

Archiefopslag erfgoed

Het geconditioneerde archief van Multiscan voldoet aan alle wettelijke eisen om uw historische documenten veilig te kunnen opslaan. Ons archief bevindt zich in een omgeving die speciaal ingericht is voor de opslag van kwetsbare documenten. De vloeren, muren en plafonds bestaan uit steenachtige materialen en zijn glad, zodat ze geen stof vasthouden. De temperatuur in het lokaal is constant rond de 18°C. De vochtigheid zit tussen 50-55%. Dagelijks controleren we de vochtigheid en temperatuur en registreren we dit in een speciaal logboek dat aanwezig is in de geconditioneerde ruimte.

Makkelijk geld besparen

Het beheer van een fysiek archief is een kostbare investering waar u veel geld op kunt besparen door het archiefopslag uit te besteden. Niet alleen bespaart u ruimte in uw eigen pand, maar u bevrijdt uw medewerkers ook van een lange zoektocht door het archief op zoek naar een bepaald dossier. Hierdoor kunnen ze zich weer bezig houden met hun kerntaken. Multiscan ontzorgt u in het gehele archiefproces en zal uw documenten altijd vertrouwelijk behandelen.

Of een digitaal archief?

Heeft u een omvangrijk fysiek archief en wilt u deze digitaliseren? Bij Multiscan kunt u ook terecht voor het digitaliseren van uw archief. We kunnen uw complete archief in één keer digitaliseren en koppelen aan uw DMS. Zowel documenten, grootformaattekeningen, microfilm, microfiches als jackets kunnen we digitaliseren. Door onze jarenlange ervaring adviseren we u optimaal over de juiste oplossingen die passen bij uw bedrijf. Het is ook mogelijk dat we uw archief op locatie komen digitaliseren.

Onze archiefruimte

De ruimte waarin we uw archief opslaan, voldoet aan de eisen die zijn vastgelegd in de Archiefwet. Deze eisen waarborgen de kwaliteit van de opgeslagen archieven en garanderen de veiligheid ervan. De geconditioneerde archiefruimte is geschikt voor permanente bewaring van uw dossiers. Onze veiligheidsmaatregelen zorgen ervoor dat uw documenten beschermd worden tegen brand en diefstal.

Neem contact op met Multiscan

Archiefopslag is maatwerk. Daarom bieden we u diverse mogelijkheden in de opslag ervan. Of het nu gaat om een kleine hoeveelheid documenten of dat u een groot archief bij ons wilt onderbrengen, we denken graag met u mee over de oplossing met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Neem contact op met onze adviseurs voor meer informatie of vraag direct een scherpe, vrijblijvende offerte aan.