POSTVERWERKING BIJ MULTISCAN

“De postverwerking binnen mijn bedrijf heeft een belangrijke efficiencyslag gerealiseerd door de hulp van Multiscan. Ik ben erg tevreden over de dienstverlening.”

Postverwerking biedt uw organisatie de mogelijkheid om op een snelle en efficiënte wijze de ontvangen papieren post te digitaliseren en in te lezen in uw archiefsysteem of financiële administratie.

Bespaar tijd, ruimte en geld door de postverwerking uit te besteden. Wij verwerken de verschillende poststromen en leveren de informatie digitaal aan. Dit kan per e-mail of via uw DMS. U bent hierdoor geen kostbare tijd kwijt aan het verwerken van de binnengekomen post en kunt zich volledig richten op de corebusiness van uw bedrijf.

Dit zijn onze voordelen van postverwerking

  • Efficiencyslag voor uw bedrijf
  • Binnengekomen post voor 12.00 uur aangeleverd in uw systeem
  • Verwerking via onze postbus of door de scanner op locatie

POSTVERWERKING VIA POSTBUS

Uw analoge post wordt via een postbus direct naar Multiscan gestuurd. De post wordt vervolgens door ons gedigitaliseerd en verwerkt. De digitale poststukken worden daarna volgens uw specificaties bij uw bedrijf aangeleverd.

POSTVERWERKING VIA SCANNER

U scant de analoge post in via een scanner van Multiscan bij uw bedrijf. Deze scanner staat in contact met onze SFTP. Wij voorzien de post van de nodige kenmerken en leveren het terug op de gewenste wijze.

VERWERKING IN UW DMS

De analoge en digitale post word na onze verwerking direct verwerkt in uw DMS. Zo hebben uw medewerkers toegang tot hun post op iedere locatie en gaan de poststukken nooit meer verloren in de postkamer of op het bureau van één van uw medewerkers.

POSTVERWERKING VOLGENS UW KENMERKEN

Multiscan verwerkt de post volgens uw kenmerken. Zo kunnen wij de binnengekomen post aanleveren op bijvoorbeeld naam, afdeling, datum of onderwerp. Door deze methode kunt u de post eenvoudig terugvinden in uw systeem.

POSTVERWERKING UITBESTEDEN

Door de postverwerking van uw organisatie uit te besteden bij Multiscan bespaart u veel tijd, ruimte en geld. De verwerking van de post vindt plaats op de dag van binnenkomst en in veel gevallen kunt u de gedigitaliseerde documenten voor 12 uur terugvinden in uw mailbox of DMS.

MEER WETEN OVER MULTISCAN?

In onze bedrijfsvideo stellen wij ons graag aan u voor.

Ook uw facturen door Multiscan laten digitaliseren? Bekijk de pagina Factuurverwerking voor meer informatie.