Apty: Digitale adoptie makkelijk gemaakt

Grote ondernemingen gebruiken maar liefst 130 verschillende applicaties in hun hele organisatie. Gemiddeld maken medewerkers gebruik van 3 tot 5 van deze applicaties in hun dagelijkse werkzaamheden. Maar hoe weten ze precies hoe ze het proces moeten doorlopen of welke handelingen ze in welke applicatie moeten uitvoeren? Apty is dé ondersteuning bij digitale adoptie.

Het digital adoption platform Apty biedt gebruikers de nodige begeleiding bij het voltooien van taken, corrigeert fouten en stroomlijnt de manier waarop ze ondersteuning kunnen vinden. Met Apty krijg je een sneller adoptieproces van software, vereenvoudigde gebruikersonboarding en naadloos veranderingsbeheer. Het is de ideale oplossing om deze uitdagingen aan te pakken.

Voordelen van Apty

80% kostenbesparing

Op software support, training en onderhoudskosten

300% sneller

Vergeleken met de traditionele manier van software adoptie

400% verbetering

In medewerker performance en productiviteit

Apty digitale transformatie logo

Door de acceptatie van software door eindgebruikers te verbeteren, verhoogt u de ROI en verlaagt u de trainingskosten. Apty’s volledige pakket automatiserings-, analyse- en begeleidingstools maakt elke webgebaseerde applicatie gebruiksvriendelijker en biedt bruikbare inzichten over hoe de acceptatie van applicaties kan worden verbeterd.

Kort samengevat

Het adoptie platform van Apty helpt nieuwe gebruikers uw software te leren, kennen en begrijpen. Apty ondersteund bedrijven en werknemers bij het adoptieproces voor het gebruik van nieuwe software. Wilt u Apty toevoegen aan uw nieuwe software? Geen probleem! Apty kan ook geïmplementeerd worden in bestaande software. Hierdoor bespaard u op trainingskosten en verhinderde bedrijfsprocessen.

Ontdek de kracht van Apty

Wij begrijpen uw uitdaging bij de digitale transformatie. En daarom bieden wij de software-oplossing van Apty aan. Verander vandaag nog de manier waarop uw bedrijf digitaal evolueert.