FACTUURVERWERKING DOOR MULTISCAN

“Met de automatische factuurverwerking van Multiscan bespaar ik tijd, geld en ruimte.”

Factuurverwerking is de perfecte oplossing voor bedrijven die te maken hebben met een groot of toenemend aantal inkomende facturen. Verwerking en distributie van de facturen is arbeidsintensief, neemt veel tijd in beslag en kan bovendien zorgen voor een vertraging in de afhandeling ervan. De automatische factuurverwerking van Multiscan digitaliseert uw facturen en registreert deze direct in uw boekhoudprogramma.

Met onze automatische factuurverwerking zorgen wij ervoor dat u zich ’s morgens direct kunt concentreren op de core business van uw bedrijf.

DE VOORDELEN VAN FACTUURVERWERKING VAN MULTISCAN

 • Efficiënt en kostenbesparend: automatische verwerking van uw facturen
 • Uw facturen voor 12.00 uur digitaal aangeleverd: dezelfde dag ingeboekt
 • Maatwerk: factuurverwerking via e-mail of scanner op locatie
 • Directe distributie naar de juiste afdeling mogelijk: ter goed- of afkeuring van de factuur
 • Al uw facturen gedigitaliseerd: u raakt nooit meer facturen kwijt

Wilt u weten hoe Multiscan uw organisatie kan helpen met geautomatiseerde factuurverwerking? Neem contact met ons via het telefoonnummer 0527 690 216 of vul het offerteformulier in voor een vrijblijvende offerte.

WAT IS FACTUURVERWERKING?

Multiscan verwerkt uw facturen automatisch. Wij doen dit altijd op de door u gewenste wijze. U kunt ervoor kiezen om de facturen door Multiscan direct in uw boekhoudprogramma te laten importeren, maar het is ook mogelijk om de facturen ‘import klaar’ bij u aan te leveren. Onze geavanceerde herkenningssoftware classificeert en sorteert uw facturen, waarna ze naar uw boekhoudprogramma of de juiste afdeling gedistribueerd worden.

UW FACTUREN OP ÉÉN CENTRAAL PUNT

Multiscan zorgt ervoor dat uw papieren en digitale facturen op één centraal punt in uw organisatie samenkomen. De inkomende facturen worden door ons samengebracht, geregistreerd, herkend en geïmporteerd. U ontvangt de facturen vervolgens exact waar u ze hebben wilt: ter goedkeuring in uw DMS (workflow) en/of in uw boekhoudprogramma.

Facturen die wij voor 12.00 uur ontvangen, verwerken wij deze dezelfde dag.

HOE WERKT DE FACTUURVERWERKING VAN MULTISCAN?

 • Uw facturen komen digitaal binnen bij Multiscan
 • Wij verwerken de inkomende facturen
 • De facturen worden aangeboden in uw DMS of boekhoudprogramma

Voor het verwerken van uw facturen hanteert Multiscan een stappenplan. Het stappenplan bestaat uit drie stappen:

1. UW FACTUREN KOMEN DIGITAAL BINNEN BIJ MULTISCAN

Bij ons kunt u voor factuurverwerking de facturen op drie manieren aanleveren. De eerste is via een beveiligde dataverbinding (ook wel SFTP genoemd) of via een speciaal voor u ingerichte portal. Een andere mogelijkheid is via een scanner. Multiscan kan desgewenst een scanner op locatie leveren, waarmee u de papieren facturen scant. Vervolgens stuurt u de facturen via een beveiligde dataverbinding naar ons op.

2. MULTISCAN VERWERKT DE INKOMENDE FACTUREN

Uw inkomende facturen komen binnen via onze beveiligde dataverbinding, waarna ze naar onze server geüpload zullen worden. Met onze geavanceerde herkenningssoftware kunnen onze systemen ook bepaalde gegevens uit een factuur automatisch herkennen. Het systeem herkent onder andere de volgende velden:

 • Geadresseerde
 • Leverancier / crediteur
 • Factuurdatum
 • BIC-nummer
 • IBAN-nummer

Eventuele ontbrekende en niet-herkende gegevens worden handmatig toegevoegd op onze afdeling Data Entry.

3. DE FACTUREN WORDEN AANGEBODEN IN UW DMS OF BOEKHOUDPROGRAMMA

Uw facturen worden na de digitalisering en sortering bij u afgeleverd. Multiscan kan de facturen direct in uw boekhoudprogramma importeren of ze via een database in een .xml- of .csv-bestand bij u afleveren.

Het is bij Multiscan ook mogelijk om een workflow op maat te implementeren, indien u bijvoorbeeld geen eigen DMS-oplossing heeft. Hierbij sturen wij de facturen – na verwerking – naar een bepaalde afdeling of persoon ter goed- of afkeuring. De facturen kunnen vervolgens in het boekhoudprogramma geïmporteerd worden.

MULTISCAN IS ISO GECERTIFICEERD

Multiscan is zeer begaan met het milieu en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Tevens hechten wij veel waarde aan het leveren van de beste kwaliteit en het beveiligen van informatie. Hierdoor is Multiscan ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001 en ISO 26000 gecertificeerd.

EEN OFFERTE VOOR FACTUURVERWERKING AANVRAGEN

Multiscan helpt u ook graag met de verwerking van uw inkomende facturen. Wilt u weten hoe wij uw organisatie tijd en geld kunnen besparen? Neem vrijblijvend contact op via het telefoonnummer 0527 690 216 of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Ook uw post door Multiscan laten verwerken? Bekijk de pagina Postverwerking voor meer informatie.