Bouwvergunningen digitaliseren

Bouwvergunningen, ofwel bouwdossiers, behoren tot de meest geraadpleegde archiefmaterialen door burgers en zijn ook het meest omvangrijk. Een bouwvergunning moet volgens de wet minstens 20 jaar worden bewaard en bestaat vaak uit meerdere onderdelen. De vergunningen nemen daarom veel ruimte in beslag en belemmeren het snel opzoeken van informatie voor u en de burgers. Het scannen en digitaliseren van bouwdossiers levert uw organisatie de nodige voordelen op:

Voordelen van bouwvergunningen digitaliseren

  • Ruimtebesparing door vernietiging van de oorspronkelijke bouwdossiers
  • Voorkom beschadiging van de originele documenten
  • Tijdsbesparing door gedigitaliseerde en geoptimaliseerde bestanden
  • Overal en altijd toegang, met autorisatiemogelijkheid
  • U biedt de burger een hoger serviceniveau

Vernietiging van uw analoge bouwvergunningen

Multiscan voert het digitalisatieproces uit volgens de wettelijk geldende substitutienorm. Zo kunnen de oorspronkelijke, analoge bouwvergunningen binnen de geldende bewaartermijnen op vertrouwelijke wijze worden vernietigd. Een vernietiging vindt alleen plaats na uw schriftelijke goedkeuring.

Uw analoge bouwvergunningen bewaren

Wilt u uw analoge archief met bouwdossiers bewaren? Multiscan biedt daarvoor archiefopslag: scherpe tarieven, streng toezicht op de toegang tot uw documenten en een opslag die voldoet aan de wettelijke eisen.

Bouwdossiers digitaliseren: neem contact op met Multiscan

Heeft u bouwvergunningen of bouwdossiers en wilt u deze laten digitaliseren? Neem contact op met Multiscan, een van de meest ervaren spelers op de digitaliseringsmarkt. Bel ons op het nummer 0527 690 216 of vul het offerteformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Bekijk hier welke documenten wij nog meer kunnen digitaliseren.