FINANCIËLE DOSSIERS DIGITALISEREN BIJ MULTISCAN

Bespaar tijd, ruimte en geld door uw financiële dossiers te laten digitaliseren en over te gaan op een digitale administratie. Door de wettelijke bewaartermijn van minimaal 7 jaar kan het analoog bewaren van uw financiële dossiers op termijn veel ruimte innemen: de dossiers moeten veilig en nauwkeurig opgeslagen worden voor een eventuele controle. Hoe langer u onderneemt, hoe meer tijd het opzoeken van financiële informatie in beslag neemt.

“Als ondernemer bent u verplicht om uw financiële administratie minstens 7 jaar te bewaren. Dit is zelfs 10 jaar wanneer u telecommunicatie-, radio-omroep-, televisieomroep- of elektronische diensten levert.”

VOORDELEN VAN UW FINANCIËLE DOSSIERS DIGITALISEREN BIJ MULTISCAN

Multiscan heeft jarenlange ervaring met het digitaliseren van archieven en financiële dossiers. Onze dienstverlening is gebruiksvriendelijk en veilig en wordt gekenmerkt door:

  • Eigen transportdienst voor veilig vervoer van financiële dossiers
  • Snelle verwerkingstijd: 100.000 documenten in slechts 2 weken
  • Aanwas scanning: nieuwe documenten periodiek scannen
  • Op vertrouwelijke wijze oude dossiers vernietigen

UW FINANCIËLE DOSSIERS GEKENMERKT MET METADATA

De digitale dossiers worden door Multiscan voorzien van metadata. Met een eigen documentclassificatie, documentrubriek en documentdatum wordt het eenvoudig om uw dossiers terug te vinden. Met de classificaties voldoen uw digitale financiële dossiers aan de wet- en regelgeving voor de bewaarplicht en kan er een bewaartermijn aan de documenten worden gegeven.

VERNIETIGING OF OPSLAG VAN HET ANALOGE ARCHIEF

Na de digitalisatie van uw financiële dossiers heeft u de mogelijkheid om de analoge documenten te vernietigen. Dit wordt bij Multiscan alleen uitgevoerd met uw schriftelijke toestemming. Na de vernietiging ontvangt u bovendien een vernietigingscertificaat. Hierin bevestigen wij schriftelijk wat, wanneer en door wie is vernietigd.

Heeft u de voorkeur om uw financiële dossiers ook analoog te bewaren? Wij kunnen deze voor u opslaan in onze beveiligde archiefopslag.

OFFERTE AANVRAGEN VOOR HET DIGITALISEREN VAN FINANCIËLE DOSSIERS

Heeft u interesse in het laten digitaliseren van uw analoge archief met financiële dossiers? Vul uw gegevens in via onderstaande button en wij sturen u zo snel mogelijk een scherpe offerte. Voor vragen kunt u ons ook bellen: 0527 690 216.

Wilt u andere documenten laten digitaliseren? Bekijk dan het overzicht op de pagina Digitaliseren.