PARTNERS VAN MULTISCAN

Multiscan is gespecialiseerd in het ondersteunen en begeleiden van organisaties bij het efficiënt in zetten van bedrijfsprocessen door middel van diverse digitaliseringsoplossingen. Multiscan is actief in verschillende branches zoals zorg, medisch, financieel, HR, zakelijke dienstverlening en overheid. Om uw archief digitaal beschikbaar te maken werkt Multiscan nauw samen met partners om u samen met onze partner de beste oplossing te bieden.

Onze partners zijn:

VISMA|RAET

De kracht van de samenwerking met is het optimaal ondersteunen en adviseren bij het efficiënter inrichten van het bedrijfsproces op het gebied van HR. Door optimaal gebruik te maken van youforce is een stap naar een digitaal HR dossier niet ver meer weg. RAET levert u het beste e-HRM systeem, Multiscan u beste kwaliteit van het digitale HR dossier. Al jaren werkt Multiscan samen met RAET om HR dossiers te digitaliseren en rechtstreeks te importeren in youforce.

PHARMAPARTNERS

Pharmapartners ontwikkelt en beheert zorgsystemen voor o.a. huisartsen, openbare- en ziekenhuisapotheken, medisch specialisten en geïntegreerde eerstelijns zorgorganisaties. Al meer dan 20 jaar werken Pharmaparners en Multiscan nauw samen bij het digitaliseren van patiëntendossiers voor huisartsen. Voor vele praktijken heeft Multiscan de patiëntendossiers gedigitaliseerd geïmporteerd in Medicom.

ACANTHIS

Bedrijfsinformatie wordt steeds belangrijker om snel op het juiste moment in de juiste context beschikbaar te hebben. Het goed op orde hebben van informatiebeheer maakt je als bedrijf wendbaar. Kennisdeling is belangrijk en kan met slimme software oplossingen ondersteund worden. In samenwerking met Multiscan wordt de volgende stap gemaakt naar een wendbare organisatie.

PROMEDICO

Promedico maakt al meer dan 20 jaar huisartsen informatiesystemen die precies doen waarvoor ze bedoeld zijn. Het ondersteunen bij de dagelijkse praktijkvoering. Multiscan en Promedico leveren in deze samenwerking een bijdrage de kwaliteit van de eerstelijns patiëntenzorg in Nederland door het digitaliseren van de patiëntendossiers en een uitstekend huisartsen informatiesysteem.

DOCFactory

DOCFactory staat organisaties deskundig bij op het gebied van strategie, advisering, detachering, inspecties, onderzoek, verandermanagement, auditing, projectbegeleiding en bewerking op het gebied van informatie- en archiefmanagement. De samenwerking tussen Multiscan en DOCFactory heeft zich in meerdere projecten bewezen. Door het bundelen van onze krachten wordt een kwalitatief hoogwaardig product geleverd.

DYANIX

Dyanix is een onafhankelijke leverancier van oplossingen voor digitale transformatie en vastlegging. Zij hebben ruim jaar expertise op het gebied van scannen en digitaliseren en leveren innovatieve cloudoplossingen. Het doel is bedrijven helpen de productiviteit te verhogen, bedrijfsprocessen te verbeteren en data-analyse te vereenvoudigen.

DOCVISIE

DocVisie levert producten, diensten en oplossingen voor documentbeheer. DocVisie zorgt voor: efficiënter-, eenvoudiger-, duurzamer-, flexibeler- en veiliger werken. In samenwerking met DocVisie draagt Multiscan bij in het documentbeheer door het digitaliseren en classificeren van documenten. Ieder document is direct digitaal beschikbaar en levert geen rondslingerend papierwerk op. Hierdoor verloopt het informatiebeheer AVG-proof.

VADA ARCHIEVEN

VADA Archieven is een gerenommeerd bedrijf met jaren ervaring op het gebied van archiefopslag en archiefbeheer. VADA Archieven bezit speciaal gebouwde archiefbewaarplaatsen en archiefruimtes die voldoen aan alle eisen zoals omschreven in de Archiefregeling. Met bewezen archief software en ervaren archiefmedewerkers is VADA gespecialiseerd in het bewerken van (overheids)archieven. Daarnaast zijn o.a. archief verhuizen, inventariseren, scanning on demand en selectie voor vernietiging belangrijke werkzaamheden welke VADA voor kan verzorgen.

EASYDATA

Bij EasyData staan al 25 jaar innovatieve IT-oplossingen centraal. De IT-oplossingen van Easydata hebben betrekking op hen expertise op het gebied van Data-Capture, Data-Analyse en Digitale Transformatie. Zij tonen de bereikbaarheid van technologie door omgevingen, afgestemd op uw specifieke toepassing.