Opslagcapaciteit Multiscan verdubbeld!

Multiscan heeft onlangs de opslagcapaciteit verdubbeld en is daarmee klaar voor de toekomst.

Multiscan is al ruim 20 jaar de partner voor het digitaliseren en beheren van archieven. Om efficiënter onze klanten van dienst te kunnen zijn is er in 2020 besloten om de opslagcapaciteit van de locatie uit te breiden. Door uitbreiding is de opslagcapaciteit verdubbelt en in november 2021 in gebruik genomen. De uitbreiding bestaat uit archiefopslag en een geconditioneerde archiefruimte, conform wet- en regelgeving. Door de uitbreiding is het archief toekomstbestendig voor opslag en scanning on demand.

Aan het woord: Sandra Steenbeek – Velthuizen, directeur Multiscan Imaging B.V.

“De archiefopslag van Multiscan is in de loop van de jaren uit het jasje gegroeid. Begin 2020 hebben we als directie de knoop doorgehakt om een aanbouw te realiseren aan ons huidige bedrijfspand. Ieder jaar groeit de archiefopslag van Multiscan en biedt deze aanbouw de mogelijkheid het beheer van de archieven vanuit één locatie te organiseren. Een heel belangrijke stap voor ons bedrijf waar ik ontzettend trots op ben”.

Multiscan is trots op deze mijlpaal! Door de expansie is het nu mogelijk om nog meer archieven te beheren en meer organisaties een streng beveiligde en betrouwbare opslag aan te bieden die volledig voldoet aan wet- en regelgeving (archiefwet 1995).

Multiscan heeft jarenlange ervaring en expertise in het beheren van archieven. Wij geven u graag advies en zijn graag van dienst bij de wijze van opslag die past bij uw archief. 

Bent u op zoek naar een externe opslaglocatie? Multiscan helpt u graag verder. Uw archief is veilig in onze beveiligde en betrouwbare opslag. Tevens beschikt Multiscan over een eigen opvraagservice met scanning on demand waardoor uw archief een stuk overzichtelijker is.

 

Wilt u meer informatie over de opslag van uw archief? Neemt u dan contact op met één van onze specialisten of vraag een vrijblijvende offerte aan via info@multiscan.nl