Ontdek de voordelen van archiefopslag

Kies voor externe archiefopslag van Multiscan en geniet van de vele voordelen. Multiscan biedt u een beveiligde archiefopslag en zorgt ervoor dat u altijd snelle toegang tot uw documenten heeft. Bovendien zorgt externe opslag van uw archief voor een besparing van ruimte en geld.

Als bedrijf heeft u zonder dat u het misschien door hebt te maken met ontzettend veel papierwerk. En dat papierwerk moet vaak ook nog eens bewaard worden. De kans is er dat u een (belangrijk) document vies maakt of erger nog, kwijtraakt wanneer u dit zelf offline archiveert.

Wanneer kiezen voor archiefopslag?

Stel, u heeft een aanzienlijk fysiek archief aan bijvoorbeeld administratie omdat u wettelijk verplicht bent deze stukken te bewaren, soms wel tot 10 jaar. Dit neemt vaak heel wat ruimte in beslag. Ruimte die ook voor andere doeleinden benut zouden kunnen worden, denk aan een extra kantoor. Heel vaak wordt zo’n statisch archief niet geraadpleegd en wanneer dit wel het geval is, moet een werknemen vaak lang zoeken voordat dit document uiteindelijk gevonden is. De oplossing? Multiscan! Wij zijn specialisten in het digitaliseren én archiveren van uw archief en denken graag met u mee voor de beste oplossing.

Voor archieven die u nauwelijks raadpleegt maar wel bewaard moeten blijven is archiefopslag de beste oplossing. Uw archief veilig bewaard in de opslag van Multiscan. En wanneer u wel een dossier nodig heeft? Geen probleem, u kunt altijd uw document opvragen die Multiscan snel veilig digitaal of fysiek bij u aflevert.

De voordelen van archiefopslag bij Multiscan:
  • Beveiligde archiefopslag
  • Geconditioneerde archiefruimte
  • Documenten altijd eenvoudig op te vragen
  • Betaalbare opslag voor alle soorten archieven

Wij vertellen u graag wat Multiscan voor u kan betekenen maar laten liever onze klanten aan het woord. Benieuwd hoe onze klanten de samenwerking met Multiscan hebben ervaren? Bekijk dan onze referenties.

Wilt u ook eenvoudig en snel uw archief extern opslaan op bij Multiscan, of toch liever digitaliseren?


Bent u klaar om de stap te zetten en te profiteren van alle voordelen van archiefopslag bij Multiscan? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via info@multiscan.nl voor advies of bel naar 0527 690 216  voor één van onze specialisten.