Multiscan anonimiseert voor GGD Ijsselland

Multiscan kreeg van GGD IJsselland de vraag om binnen een strak tijdsbestek circa 1.000 documenten te laten anonimiseren met de AVG en Woo richtlijnen; gegevens zoals namen, parafen, e-mail adressen, kortom het maskeren van alle persoonsgegevens. De documenten voldoen nu aan de strenge eisen van gegevensbescherming.

Wij zijn erg tevreden over het op korte termijn kunnen uitwisselen van bestanden en het gebruik van de anonimiseringssoftware’’

– Simon van Maanen | GGD IJsselland

Anonimiseren
Dankzij Censura zijn de documenten binnen een dag onomkeerbaar veranderd zodat betrokken persoonsgegevens niet meer identificeerbaar zijn. Censura is een laagdrempelige en gebruiksvriendelijke SaaS-oplossing specifiek ontwikkelt voor het snel, veilig, efficiënt en nauwkeurig anonimiseren. Multiscan biedt de volgende opties aan wanneer u documenten wenst te (laten) anonimiseren:

1. Zelf uw documenten anonimiseren met onze softwareoplossing

2. Documenten door Multiscan laten digitaliseren op projectbasis

3. On Demand documenten laten digitaliseren

Meer informatie over het anonimiseren met Censura? Neemt u dan contact op met onze specialist Sandra Steenbeek – Velthuizen op sandra@multiscan.nl of 0527-690216 of vraag een gratis Demo aan.