Maak kennis met ’s werelds snelste hightech doorvoerscanner

Multiscan is altijd op zoek naar de beste projectoplossingen m.b.v. de nieuwste hard- en software oplossingen. In het teken van de beste hardware oplossing is Multiscan sinds mei  2021 in bezit van ‘s werelds snelste, intelligente Hightech doorvoerscanner, namelijk de Ibml Fusion. De Ibml Fusion scant in een ultrahoge snelheid grote volumes, en dat met de garantie voor de hoogst haalbare kwaliteit. Door deze fantastische scanner is de capaciteit van Multiscan enorm verhoogt.

In 2021 stond Multiscan voor een enorme uitdaging; het scannen van 6 miljoen persoonskaarten in een tijdsbestek van 7 maanden. Voor de beste projectoplossing is Multiscan uitgekomen bij de Ibml Fusion.

De Imbl Fusion heeft een trechter die ontworpen is om tot 15.000 vel te bevatten, terwijl de vellen continue kunnen worden aangevuld terwijl de scanner in werking is.  Hierdoor is er nauwelijks tijdverlies, de Ibml Fusion scant met gemak 292 pagina’s per minuut. Ondanks deze hoge snelheden is de Ibml Fusion in staat de hoogst haalbare kwaliteit scans te realiseren door de FADGI 3-Sear– camera. De kwaliteit van deze scanner is gelijkwaardig aan Metamorfoze-Light.

“Elke scanner beweert “de beste” te zijn. Maar niet alle scanners kunnen voldoen aan de driesterrenclassificatievereisten van FADGI, zoals de Ibml Fusion doet.”

Door de uitbreiding van ons scanpark is de capaciteit door de Ibml Fusion wel 4 keer hoger ten opzichte van onze reguliere doorvoerscanners. Dankzij de Ibml Fusion is het voor Multiscan mogelijk de doorlooptijd van projecten te verkorten. Multiscan is ontzettend blij met deze nieuwe aanwinst en de mogelijkheden die het met zich meebrengt.

In onderstaand interview vertelt directeur van Multiscan, Sandra Steenbeek in samenwerking met Dyanix over de Ibml-Fusion: