Even voorstellen

Adaja Korf versterkt sinds september Multiscan met haar nieuwe functie als commercieel medewerker op de sales afdeling van Multiscan.

Door de groei van de organisatie is Multiscan, ter uitbreiding van de sales afdeling op zoek gegaan naar een zelfstandige, daadkrachtige en enthousiaste commercieel medewerker.

Per 1 september is Adaja Korf onze commercieel medewerker. Adaja is dé spil binnen onze sales afdeling. Zij ondersteunt de sales afdeling door het eerste klant contact bij offerte aanvragen, stelt offertes op en onderhoud contacten met opdrachtgevers binnen kleinere projecten. Daarnaast verzorgt Adaja onze marketing uitingen op de website en Social Media.

In Adaja heeft Multiscan dé kandidaat gevonden als commercieel medewerker. Na het afronden van haar creatieve studie is Adaja aan de slag gegaan binnen diverse commerciële sectoren. Door de combinatie van haar creativiteit en commerciële ervaring is dit de perfecte match.

Aan het woord: Adaja Korf

“Mijn werkzaamheden bij Multiscan zijn heel divers, geen dag is hetzelfde en iedere dag leer ik wel iets nieuws. Wat ik heel leuk vind is de afwisseling tussen de klantbezoeken door het hele land en kennis en ervaring op doen binnen het proces van Multiscan. Het is onwijs interessant om achter de schermen te mogen kijken bij organisaties waar Multiscan mogelijk een project voor mag digitaliseren. De branches waarin Multiscan actief is zijn uiteenlopend, waardoor geen enkel project hetzelfde is. Hierdoor blijft het afwisselend en interessant.”

“Bij Multiscan heb ik een leuk team, doorgroeimogelijkheden en veel flexibiliteit. Ik beslis zelf wanneer, hoe laat en hoe lang ik werk. Dus een typische 9 tot 5 baan is het absoluut niet.”