Een Succesvolle Samenwerking: Klimmendaal en Multiscan

De planning en communicatie met MultiScan loopt goed en adequaat, de lijntjes binnen het bedrijf zijn kort en er wordt waar nodig snel geschakeld. De medewerkers die op locatie zorgen voor de uithuizing van de dossiers werken zeer zorgvuldig en zijn vriendelijk en klantgericht.

*Nicolle Pieters, Klimmendaal

Klimmendaal is gevestigd in de regio Arnhem, Apeldoorn, Doetinchem en Ede en is een organisatie die zowel klinische als poliklinische medisch specialistische revalidatie biedt aan kinderen, jongeren en volwassenen. In 2017 onderging Klimmendaal een ingrijpende verandering door over te stappen van papieren naar elektronische patiëntendossiers. Voor die tijd werden alle papieren dossiers bewaard in archiefruimtes in de kelders van een van hun gebouwen in Arnhem.

Toen het nieuws kwam dat dit gebouw vanaf eind 2023 ontruimd zou worden, stond Klimmendaal voor de uitdaging om een oplossing te vinden voor deze papieren dossiers. De zoektocht leidde tot de keuze voor Multiscan.

De uitdagingen van Klimmendaal werden vakkundig aangepakt door Multiscan.

“MultiScan leverde niet alleen een oplossing, maar waren een partner in het proces. Actief meedenkend over hoe de dossiers het beste verhuisd en geordend konden worden, boden ze maatwerk aan. Dit bleek belangrijk, zowel bij het opvragen als het vernietigen van dossiers.”, aldus Nicolle.

Multiscan staat garant voor een soepele overgang.

Het succesverhaal van Klimmendaal en Multiscan is er een van meedenken, maatwerk en efficiënte communicatie. De aanbeveling aan andere bedrijven en organisaties met vergelijkbare uitdagingen is duidelijk – Multiscan staat garant voor een soepele overgang.