Domijn kiest voor Multiscan

Digitaliseringsproject voor Domijn succesvol afgerond door Multiscan.

“Vanuit Domijn, willen we dan ook graag Multiscan, bedanken voor de fijne en complete samenwerking.” – Ludwin Schreurs.

Over Domijn

Domijn is een woningcorporatie in de regio Enschede met ruim 15.000 huizen voor 30.000 mensen. Met ruim 200 medewerkers zet Domijn zich in huurders echt een thuis te bieden.

Digitaliseren bouwdossiers

Domijn wilde ruim 130 m1 bouwarchief laten digitaliseren met als doel een digitaal toegankelijk archief dat bijdraagt aan een efficiënte (thuis) werkplek en een professionaliseringsslag.

Een goed begin is het halve werk. Doordat Domijn het offerte traject goed had voorbereid, was het duidelijk wat er van een leverancier verwacht wordt. Als onderdeel van de offerte is er een proof of concept uitgevoerd.  Na een goed voorbereid offerte traject van Domijn is de opdracht aan Multiscan gegund.

Het project is gestart begin april 2022 en medio augustus door Multiscan opgeleverd.

Aan het woord: Ludwin Schreurs

“De behoefte van Domijn, en dan met name de afdeling Vastgoed, was om te professionaliseren en op zoek te gaan naar een digitalisering van ons bestaande fysieke Bouwarchief archief, eerst probeer je zelf intern iets te bedenken, maar al snel loop je tegen belemmeringen aan en kom je erachter dat je hulp nodig bent en dat je extern op zoek moet naar een partner. De keuze is gevallen op Multiscan. Dit vanwege de professionele en adequate aanpak. Al bij het eerste overleg waren onze wensen direct te vertalen, en inpasbaar gemaakt.

Ook de samenwerking tijdens de uitvoering en de professionaliteit was zeer goed.”

Digitalisering van papieren archieven bij Multiscan

Elk papieren archief is te digitaliseren. Of het nou gaat om financiële dossiers, cliëntendossiers, personeelsdossiers, bouwvergunningen, milieudossiers of patiëntendossiers, Multiscan biedt u een oplossing. Van tevoren bespreken we met u:

De samenwerking met onze opdrachtgevers en de kwaliteit van onze dienstverlening vormen de basis van onze werkwijze. Bij het digitaliseren van archieven houden we rekening met de wensen van de opdrachtgever. Meer weten over digitaliseren? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.