Digitaliseren perceeldossiers gemeente Westerwolde

De opdracht omvatte het digitaliseren van circa 3950 perceeldossiers met in totaal 10684 vergunningen verdeeld over 531 archiefdozen. De werkzaamheden die door Multiscan zijn uitgevoerd betreft het tijdelijk opslaan, digitaliseren van documenten en tekeningen, indexeren van de tab omschrijving, het koppelen van de bestanden aan de aangeleverde metadata en het importeren van de perceeldossiers in Deco Join.

Het project is door Multiscan in 5 maanden gerealiseerd.

Over de gemeente Westerwolde

Sinds 1 januari 2018 bestaat de gemeente Westerwolde en is ontstaan na de gemeentelijke herindeling van de gemeenten Bellingwedde en Vlagtwedde.

De naam Westerwolde is al duizend jaar oud en ontstond als benaming voor de streek in het oosten van de provincie Groningen.

De gemeente telt ruim 26.000 inwoners. De gemeentehuizen van de voormalige gemeenten in Sellingen en Wedde doen nu beide dienst als gemeentehuis van de huidige gemeente.

 

Aan het woord: Lucie Heis, specialist DIV

Voor de gemeente Westerwolde heeft Multiscan perceeldossiers van de voormalige gemeente Bellingwedde gedigitaliseerd over de periode van 1968 t/m 2017.
Dit hebben ze tot onze volle tevredenheid uitgevoerd. Ook werden onze vragen altijd snel en kundig beantwoord en werd er met ons meegedacht.
Alleen maar lof voor Multiscan vanuit Westerwolde.

Digitalisering van papieren archieven bij Multiscan

Elk papieren archief is te digitaliseren. Of het nou gaat om financiële dossiers, cliëntendossiers, bouwvergunningen, milieudossiers of patiëntendossiers, Multiscan biedt u een oplossing. Van tevoren bespreken we met u:

  1. Uw wensen en onze mogelijkheden
  2. Aanpak digitaal archiveren
  3. Opslag of vernietiging van uw papieren archief

De samenwerking met onze opdrachtgevers en de kwaliteit van onze dienstverlening vormen de basis van onze werkwijze. Bij het digitaliseren van archieven houden we rekening met de wensen van de opdrachtgever. Meer weten over digitaliseren? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.