Digitaliseren patiëntendossiers Stichting Gezondheidscentra Amsterdam Zuidoost

In 2018 kreeg Multiscan de eerste aanvraag van Stichting Gazo met de wens patiëntendossiers voor hun praktijken te digitaliseren en te laten importeren in hun Huisartsen Informatiesysteem. In 2019 is Multiscan van start gegaan met het inscannen van de patiëntendossiers voor de eerste praktijk, locatie Holendrecht. hierna volgde locaties, Venserpolder, Nellestein, Gein en de aanvraag voor locatie Klein Gooioord wordt momenteel in behandeling genomen. Het doel van de opdrachten was om een digitaal en overzichtelijk patiënten archief te creëren. In totaal heeft Multiscan inmiddels ruim 27.000 patiëntendossiers voor Stichting Gazo gedigitaliseerd. 

Digitaliseren patiëntendossiers Stichting Gazo

Stichting Gezondheidscentra Amsterdam Zuidoost, ofwel Stichting Gazo is een overkoepelende huisartsenorganisatie waar zes verschillende huisartsenpraktijken deel van uitmaken. Stichting Gazo heeft inmiddels voor vier van de zes praktijken hun patiëntendossiers door Multiscan laten digitaliseren en het verzoek voor de vijfde praktijk wordt momenteel in behandeling genomen.

Multiscan als digitaliseringspartner

Na de uitvoering van meerdere succesvolle projecten voor Stichting Gazo mogen wij ons inmiddels met veel genoegen hun digitaliseringspartner noemen. Wij hopen in de toekomst dan ook nog meer andere mooie projecten voor Stichting Gazo te kunnen vervullen.

Over Stichting Gazo

Stichting Gazo is een koepelorganisatie met daaronder een collectief van zes gezondheidscentra. Stichting Gazo is “dé aanbieder van kwalitatief hoogwaardige, georganiseerde en geïntegreerde eerstelijns gezondheidszorg voor de bevolking van Amsterdam Zuidoost.”  Zij bieden huisartsenzorg vanuit een zestal centra waarin een groot aantal eerstelijns zorgverleners werkzaam zijn. Hierdoor kunnen zij gezamenlijk een complete eerstelijns zorg voor de bewoners waarborgen.

Aan het woord: Mirjam Verkaik

Multiscan is een zeer betrouwbare, adequate en vriendelijke partij waarmee wij heel prettig en zeer efficiënt en effectief hebben samengewerkt. Multiscan is zeer volledig in haar informatie in het offerte traject, als ook tijdens de uitvoering. Zij zijn goed benaderbaar voor overleg en uitleg. Zij reageren snel, werken netjes en communiceren goed. Zij regelen alles tot in detail van het ophalen tot inscannen tot zelfs het koppelen via Promedico. Ont-zorgen is dus wat Multiscan doet! Ik beveel Mutiscan zeer zeker aan!

Digitalisering van papieren archieven bij Multiscan

Elk papieren archief is te digitaliseren. Of het nou gaat om financiële dossiers, cliëntendossiers, bouwvergunningen of patiëntendossiers, MultiScan biedt u een oplossing. Van tevoren bespreken we met u:

  1. Planning
  2. Aanpak digitaal archiveren
  3. Opslag of vernietiging van uw papieren archief

De samenwerking met onze opdrachtgevers en de kwaliteit van onze dienstverlening vormen de basis van onze werkwijze. Bij het digitaliseren van archieven houden we rekening met de wensen van de opdrachtgever. Meer weten over digitaliseren? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.