COVID-19 Maatregelen MultiScan

De adviezen en maatregelen rondom de corona-pandemie van het RIVM en de Rijksoverheid raken ook MultiScan. Naar aanleiding van de aangekondigde maatregelen om het coronavirus te bestrijden volgt MultiScan alle aanbevolen preventieve maatregelen om de transmissie te voorkomen en de verspreiding van het virus te beperken.

Dit betekent dat al onze werknemers bij neusverkoudheid, hoesten of koorts thuis dienen te blijven en pas na 24 uur klachtenvrij te zijn terug mogen keren om hun werkzaamheden te continueren. De algemene hygiënemaatregelen zoals het regelmatig handen wassen, hygiëne bij het bereiden van voedsel en dranken, het gebruik van papieren zakdoeken en lichamelijk contact zoals het geen handen schudden en 1,5 meter afstand houden worden in acht genomen.

Externe en interne afspraken en meetings zijn afgelast om het aantal contactmomenten te beperken.

Ons transport gaat vooralsnog door onder de volgende voorwaarden:

  • Het archief dat opgehaald wordt moet zoveel mogelijk klaar staan;
  • Er is maximaal 1 persoon aanwezig die het transport begeleid;
  • De fysieke afstand tussen de personen is in ieder geval 1,5 meter;
  • Ondertekening van het transport zal niet ter plekke maar na het transport digitaal plaatsvinden.

Hierdoor kunnen wij onze dienstverlening – met de nodige aanpassingen – voor langere tijd in stand houden. Echter is het onvermijdelijk dat er mogelijk vertraging op kan treden, wij vragen uw begrip voor de omstandigheden.

Heeft u vragen in relatie tot onze dienstverlening neem dan telefonisch of per email contact op met uw accountmanager of onze frontdesk. Telefoonnummer: 0527-690216 of Email: info@multiscan.nl