ARCHIEF OPSLAG DOOR MULTISCAN

Multiscan regelt uw archiefopslag: veilige, externe opslag en eenvoudig informatie opvragen

Kies voor externe archiefopslag van Multiscan en geniet van de vele voordelen. Wij bieden u een brandveilige opslagruimte en zorgen ervoor dat u altijd snelle toegang tot uw documenten heeft. Bovendien zorgt een externe opslag van uw archief voor een besparing van ruimte en geld.

Het archief van Multiscan is een modern complex dat voldoet aan alle wettelijke eisen op het gebied van veiligheid. Wij bieden mogelijkheden voor de opslag van zowel kleine als grote archieven; wij bieden u altijd maatwerk. In alle gevallen zorgen wij ervoor dat uw documenten altijd eenvoudig bereikbaar en inzichtelijk zijn.

De voordelen van archiefopslag van Multiscan

  • Brandveilige archiefopslag die voldoet aan alle wettelijke eisen
  • Uw documenten zijn altijd eenvoudig op te vragen
  • Geconditioneerd archief: geschikt voor historische documenten
  • Streng toezicht op toegang tot uw archief
  • Scherpe prijzen voor alle soorten archiefopslag

Wilt u meer informatie of direct een offerte aanvragen voor de opslag van uw documenten in ons archief? Klik op de button en vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Veiligheid staat voorop

Archief opslag bij Multiscan betekent dat uw gegevens op een veilige manier worden opgeslagen en beheerd. In ons sleutelplan staat vastgelegd welke medewerkers toegang hebben tot de dossiers in ons archief. In het hele pand zijn er geen openslaande ramen aanwezig, zodat inbrekers geen kans krijgen. De bezoekers worden ontvangen in een afgesloten receptie. Pas na inschrijving mogen ze onder begeleiding van een Multiscan medewerker het archief in. Tot slot is er uitgebreide brandbeveiliging aanwezig in de vorm van blusmiddelen, directe melding naar de brandweer en brandwerende bouwmaterialen.

Gegevens opvragen

Ondanks dat uw archief buiten uw pand is opgeslagen, zijn uw dossiers eenvoudig bij ons op te vragen. Zo hoeft u niet verstoken te blijven van informatie die u nodig heeft tijdens uw werkzaamheden. U kunt uw gegevens snel, eenvoudig en veilig opvragen via ons online ticketsysteem. Vervolgens kunt u zelf kiezen of u uw dossier per post of digitaal wilt ontvangen. In beide gevallen wordt uw aanvraag binnen 8 uur verwerkt en per koerier/post of digitaal naar u verzonden. Bij een spoedaanvraag ontvangt u het dossier binnen 4 uur digitaal retour.

Overzichtelijke archief opslag

De snelle verwerking van uw aanvraag wordt mogelijk gemaakt door de overzichtelijke opslag van uw dossiers. Nadat wij met onze eigen transportdienst uw gegevens naar ons archief hebben verplaatst, worden uw dossiers in genummerde dozen geplaatst. Tegelijkertijd wordt er in ons computersysteem geregistreerd welke gegevens in welke doos zitten. Daarna wordt uw archief in stellingen opgeslagen, waarbij wordt bijgehouden welke doos in welke stelling staat. Door de uitvoerige registratie kunnen wij snel bij uw gegevens en binnen de gesteld tijd voldoen aan uw aanvraag.

Archief opslag erfgoed

Het geconditioneerde archief van Multiscan voldoet aan alle wettelijke eisen om uw historische documenten veilig te kunnen opslaan. Ons archief bevindt zich in een omgeving die speciaal ingericht is voor de opslag van kwetsbare documenten. De vloeren, muren en plafonds bestaan uit steenachtige materialen en zijn glad zodat ze geen stof vasthouden. De temperatuur in het lokaal is constant rond de 18°C. De vochtigheid zit tussen 50-55%. Dagelijks worden de vochtigheid en temperatuur gecontroleerd en geregistreerd in een speciaal logboek dat aanwezig is in de geconditioneerde ruimte.

Makkelijk geld besparen

Het beheer van een fysiek archief is een kostbare investering waar u veel geld op kunt besparen door het archief opslag uit te besteden. Niet alleen bespaart u ruimte in uw eigen pand, maar u bevrijdt uw medewerkers ook van een lange zoektocht door het archief op zoek naar een bepaald dossier. Hierdoor kunnen ze zich weer bezig houden met hun kerntaken. Multiscan ontzorgt u in het gehele archiefproces en zal uw documenten altijd vertrouwelijk behandelen.

Of een digitaal archief?

Heeft u een omvangrijk fysiek archief en wilt u deze digitaliseren? Bij Multiscan kunt u ook terecht voor het digitaliseren van uw archief. Wij kunnen uw complete archief in één keer digitaliseren en koppelen aan uw DMS. Zowel documenten, grootformaattekeningen, microfilm, microfiches als jackets kunnen door ons gedigitaliseerd worden. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u optimaal adviseren over de juiste oplossingen die passen bij uw bedrijf. Het is ook mogelijk dat wij uw archief op locatie komen digitaliseren.

Onze archiefruimte

De ruimte waarin wij uw archief opslaan, voldoet aan de eisen die zijn vastgelegd in de Archiefwet. Deze eisen waarborgen de kwaliteit van de opgeslagen archieven en garanderen de veiligheid ervan. De geconditioneerde archiefruimte is geschikt voor permanente bewaring van uw dossiers. Onze veiligheidsmaatregelen zorgen ervoor dat uw documenten beschermd worden tegen brand en diefstal.

Neem contact op met Multiscan

Archiefopslag is maatwerk. Daarom bieden wij u diverse mogelijkheden in de opslag ervan. Of het nu gaat om een kleine hoeveelheid documenten of dat u een groot archief bij ons wilt onderbrengen, wij denken graag met u mee over de oplossing met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Neem contact op met onze adviseurs voor meer informatie of vraag direct een scherpe, vrijblijvende offerte aan.